2021-03-02 07:48:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne legyél telhetetlen, mert az élet más területein nagyon is elkényeztet a sors

Napi horoszkóp március 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jelentős anyagi előnyökre tehetsz szert a közeljövőben, ha hallgatsz egy bölcs tanácsra. Amennyiben az érzelmeidben megsértett valaki, akkor a legjobban teszed, ha megszakítod vele a kapcsolatot, amíg az illető bocsánatot nem kér.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Mérleg jegyén halad keresztül. Ma képtelen vagy a saját tempódban haladni, folyton akadályoznak. Valójában nem a kollégáid, hanem a csillagaid azok, melyek meggátolnak abban, hogy azt tedd, amit szeretnél. A késleltetés azonban a hasznodra válik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha maximalista vagy, és ráadásul engeded, hogy az észérvek uralkodjanak el minden kérdésben, még az érzelmiekben is, akkor nem csodálkozhatsz azon, hogy rosszul érzed magad. Azt a jót is meg kellene látnod, amit nem reméltél, nem vártál el. Ami csak úgy adódik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bonyolult családi ügyekbe keveredsz. Minél közelebbi a rokonod, akinek a sértődöttsége, irigysége vagy konok akaratossága mérgezi körülötted a levegőt, annál frusztráltabbnak érezheted magad. Próbáld meg kivonni magad ebből a légkörből!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy baráti gesztus teheti fényessé a mai napod. Olyan jó cselekedetben részesülhetsz, ami lelkileg sokat jelent neked. És most erre volt a legnagyobb szükséged!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Van úgy, hogy valamiben a rövidebbet húzod. Ne legyél telhetetlen, mert az élet más területein nagyon is elkényeztet a sors. Élvezd azt, amiben szerencsés vagy, és ne keseregj túl sokat a veszteségeid felett.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében jár. A jókedved ma másokra is átragad, mindenkit megmosolyogtatsz a környezetedben. A vonzerődet is megnöveli a jó humorod, valósággal körülrajonganak. Ma arra is lesz alkalmad, hogy kibékíts régi ellenfeleket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha kétségeid vannak a kapcsolatodat illetően, a legjobb, ha a pároddal beszéled meg. Talán különösnek találod majd a féltékenységét, de ha kedves hangnemet ütsz meg, és nem a zöldszemű ördögöt villantod ki magadból, megnyugvást lelhetsz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Akkor érzed magad jól a társaddal, ha intellektuális, szellemi szinten is meg tudjátok találni a közös nyelvet. Persze ez nem pótolja sem a szív szeretetét, sem a szexuális összhangot. Mind a háromra szükséged van, és ezt most meg is kapod!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden határozottságod ellenére a mai napon ugyancsak elbizonytalanodhatsz. Ráébredhetsz, hogy a gondolkozásod bizonyos merevsége, előítéleteid miatt ítélhettél meg valakit rosszul. Akár pozitív, akár negatív értelemben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Őszintén és nyíltan fel kell vállalnod egy kellemetlen helyzetet a párod előtt. Elsőre talán bántásnak, támadásnak élheti meg a feltárulkozásodat, de ha mindjárt bocsánatot is kérsz, akkor meg fogja érteni a szándékaidat, és becsülni fog érte.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy kicsit önzőbbnek kellene lenned! Ha úgy érzed, hogy a kollégáid, vagy üzlettársaid, esetleg a saját párod kihasznál, vagy lekezelően bánik veled, akkor legyen bátorságod visszavágni neki. Már, ha azt akarod, hogy tiszteljenek.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: